A MOL-os pályázaton is bejutottunk a második fordulóba!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy sikerrel vettük a MOL Helyi Érték Pályázatán az első akadályt, a szakmai értékelésen sikerrel túljutottunk.
Jöhet a második forduló, ami online szavazás lesz!
 2020. március 9. 12 órától március 30. 12 óráig lehet szavazni az alábbi oldalon:
https://www.molalapitvany.hu/szavazas/2019/jatszoteret-mindenkinek
A szavazat leadásához Google vagy Facebook fiókkal kell rendelkezni és egy körzetben egy projektre lehet majd szavazni összesen egy alkalommal.

Célunk egy olyan generációs játszótér megvalósítása, ahol nem csak a kisgyermekek, hanem nagyobb testvéreik, szüleik, nagyszüleik, és a település felnőtt lakossága is kikapcsolódhatnak, közösen mozoghatnak, játszhatnak.

Miért is szavazzanak ránk: „Egy kisgyermeknek lételeme a játszótér, de mi a helyzet a szülőkkel, a kamaszokkal, vagy a már nyugdíjasokkal? Mi történne, ha egy olyan generációs játszóteret valósíthatnánk meg, ahol valóban MINDENKI együtt szórakozhat? Hisszük, hogy egy játszótérnek minden korosztályt ki kell szolgálnia, közösségi térként kell funkcionálnia, lehetőséget adva a lakosság találkozásának, a jókedvű beszélgetéseknek, a közös családi programoknak. Játszani mindenki szeret, adjunk hát JÁTSZÓTERET MINDENKINEK!”

Az elnyerhető pályázati forrás 500.000 Ft. A megvalósításhoz a Sajóörös Községért Közalapítvány és a Sajóörösi Önkormányzat is hozzá fog járulni anyagilag is annak érdekében, hogy végre kezdetét vegye az örösi közterületi játszótér kivitelezése.
A korábbi cikk a témában további részletekkel itt található.

Kérjük támogassanak minket a célunk elérésében. Köszönjük.