Beszámoló - Önkéntes nap a játszótéren


Május 21-én az időjárás megviccelt Bennünket, mert sajnos reggel esett, emiatt a padok festését el kellett halasztani május 28-ra. Szerencsére a buszfordulónál két padot még pénteken lefestéstettek. Nagyon szép lett. 


Egy kicsi, de annál lelkesebb csapat mégis összegyűlt és az ősszel ültetett fákat meglocsoltuk, rendberaktuk, a virágokat kigyomláltuk és ültettünk mellé egynyári virágokat is. Két új gumi a méhecske és a katica a helyére került és kapott virágokat is. Valamint a homokozót és a hinták alatti területet  felásástuk és gyomtalanítottuk. A Kastélykertben egy törzses rózsa kiszáradt, azt pótoltuk. Az önkéntes napon készült fotók itt találhatók


Kérjük a játszóteret használó kedves gyerekeket és szüleiket, hogy ügyeljenek a játszótér tisztaságára. Kérjük, hogy a homokozós játékokat használat után, távozás előtt pakolják el a vár alá, védett helyre és ne szétdobálva hagyják ott. A szemetet kérjük rendeltetésszerűen a kukába elhelyezni és nem eldobálni. Köszönjük.

Május 28-án ha az időjárás is engedi akkor folytatjuk a padok, asztalok, szemetesek festésével. A programra várunk minden segítő kezet. A facebook esemény itt található.