Ismét sikeresen pályáztunk a TESCO "Ön választ, mi segítünk" pályázatára

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Alapítványunk ismételten sikeresen pályázott a Tesco "Ön választ, mi segítünk" pályázatára, bejutottunk a második fordulóba. 

A pályázatunk célja: III. Egészség- és sportnap színvonalas lebonyolítása. Napjainkban tapasztaljuk, hogy az egészséges életmód terén hiányos ismeretekkel rendelkezünk. Nem tudjuk hogyan alkalmazzuk hatékonyan vagy utódainknak hogyan adjuk át az egészséges életmód alapelveit. A COVID-19 járvány se segített ezen a helyzeten. Mi szeretnénk ezen változtatni, azzal, hogy szervezünk egy napot (harmadik éve), melyre meghívjuk a környékbeli sportegyesületeket, egészségmegőrzéssel, egészséges életmóddal foglalkozó szakembereket, cégeket, hogy népszerűsítsék tevékenységüket.


2017-ben tartottuk az I. egészség- és sportnapot Sajóörösön. 2018-ban megismételtük az eseményt. A rendezvényre meghívtuk a helyi sportegyesületeket, ők bemutatkoztak, tagokat toboroztak. A nap során környékbeli szolgáltatók és előadók is voltak, akik segítettek a helyes étkezés megismertetésében, prevenciós előadások során, volt elsősegély bemutató, terápiás kutyák munkájának bemutatása is. Akkor több mint kétszázan vettek részt a rendezvényen.
2019-ben forráshiány miatt, 2020-ban a COVID-19 miatt sajnos nem tudtuk megtartani ezt az egészség- és sportnapot. A Tesco támogatását az "Ön választ, mi segítünk" pályázat keretében arra kérjük, hogy 2021-ben ismét megrendezhessük az eseményt.

Kérjük, hogy támogassanak Bennünket! Június 14. és július 11. között tudnak ránk szavazni a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi TESCO áruházakban a pénztárnál kapott zsetonokkal. Az I. hely 400.000 Ft, a II. hely 200.000 Ft, a III. hely 100.000 Ft. Támogassanak Bennünket, hogy minél nagyobb összeget tudjunk elnyerni. Szavazatukat  és a megosztásokat előre is köszönjük!