Let's Colour pályázat - legyen színpompás a játszótér!

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület, a 2011. óta minden évben (kivéve 2020-ban) megszervezett magyarországi Let’s Colour Projekt folytatásaként 2021-ben ismét kiírta közösségi pályázatát, melyre alapítványunk "Színpompás játszótér" néven nyújtott be pályázati dokumentációt.

Pályázatunk célja, hogy a közterületi játszótér úttest felőli betonkerítésének lábazatát olyan festett köntösbe öltöztethessük, amely méltó a színes játszótérhez, vidámságot és örömöt sugároz, és magán hordozza településünk kapcsolatát a Sajó folyóval.



A projektre beérkezett pályázatok közül online szavazás eredményeként a kategóriák 3-3 legtöbb szavazatot kapott pályázata döntőbe kerül. A döntőbe került, kategóriánként 3 pályázatot a zsűri értékeli, a kategóriánkénti 1-1 nyertes pályázat az értékelés alapján kerül ki. A döntőbe került, de nem fődíjas pályázatok automatikusan vigaszdíjban részesülnek. 

Szavazni regisztrált felhasználóként lehet a letscolour.hu weboldalon keresztül 2021. május 11. 0:00-tól – május 28. 12:00-ig. Szavazni kizárólag aktivált regisztrációval lehet, az eddigi évek regisztrációi nem érvényesek. A szavazási időszak alatt naponta összesen 1 db szavazat adható le.

Kérjük segítsenek nekünk a döntőbe jutáshoz, és szavazzanak a Sajóörös Községért Közalapítvány pályázatára május 11-től! Szavazataikat az alábbi linkre kattintva adhatják le regisztráció után: Let's Colour pályázat

Minden szavazatot nagyon köszönünk!