A Húsvét az Húsvét!

 Az idei Húsvét más lesz, mint a többi

Már egy éve élünk korlátozások között, mindennapjainkat körüllengi a bizonytalanság, a bezártság, a távolságtartás rokonainktól, barátainktól, ismerőseinktől. Nehéz ilyenkor úgy készülni egy családi ünnepre, hogy miközben betartjuk az aktuális előírásokat, mégis meghitt hangulatot tudjunk biztosítani.

Alapítványként is nehéz helyzetben vagyunk, hiszen önkéntes programjaink, a korábbi évekhez hasonló  vidám hangulatú együtt-munkálkodások jelenleg megvalósíthatatlanok.

Ötleteltünk, és felmerült bennünk a szikra: ha a munka, az iskola, az óvoda képes együtt tartani a munkatársakat, osztálytársakat, csoporttársakat a digitális technológia segítségével, miért ne rendezhetnénk mi is digitális Húsvétot?


Jöjjön a digitális Húsvét!

No tehát, bátor előretekintést és nagyfokú kreativitást kérünk minden sajóörösi lakostól! Díszítsük fel a településünket: ki-ki a saját portáját! Lássuk, kinél nő a legszebb tojásfa, kinek az ablakában, udvarán, tornácán van a legszuperebb húsvéti dekoráció? Arra bátorítunk mindenkit, hogy örüljünk együtt az ünnepnek a virtuális térben, és az elkészült remekműveket mutassuk be egymásnak 1-1 fotóval a Sajóörös Községért Közalapítvány Facebook oldalán!


Alkotás -> Fotózás - > Megosztás 😊

Várjuk a fotókat a szebbnél szebb piros tojásokról, a nyusziról készített gyerekrajzokról, a dekorációs ötletekről! Jöhetnek a szuper locsolóversek, megemlékezések a régmúlt Húsvétjairól, egyszóval bármit szívesen látunk a Facebook oldalunkon, ami egy kis örömet és vidámságot csempész az ünnepvárásba és az ünnepbe! Legyen szép a Húsvét, a körülmények ellenére is!


Köszönjük, ha csatlakoznak kezdeményezésünkhöz!