Idén is várjuk az 1%-os felajánlásokat!

 Tisztelt Sajóörösi Lakosok! Tisztelt Adományozók!


Az Önkormányzat és a Sajóörös Községért Közalapítvány Kuratóriuma nagy tisztelettel megköszöni mindazoknak az adózóknak a támogatását, akik a 2019. évi személyi jövedelemadójuk 1 %-át felajánlották az Alapítvány részére.

A befolyt összeg: 211.000 Ft

Ezen felül köszönjük az egyéb hozzájárulásokat, amiket a 2020-as év során tettek az Alapítványért.

Az összegekkel egyrészt az óvoda egészséges életmódra való nevelési programját tudtuk támogatni a 2020-ban megnyert 100.000 Ft TESCO pályázati összeget saját forrással kiegészítve gyümölcscentrifugát, smootie készítőt, aszalót, légtisztítókat adtunk át számukra. 




A befolyt összeg további jelentős részét a játszótér kialakítására, fejlesztésére tudtuk fordítani, a sikeres MOL Helyi Érték Pályázaton elnyert 500.000 Ft-ot további 500.000 Ft-tal kiegészítve fitnesz gépeket tudtunk telepíteni a játszótér területére. 

A talajrendezését, füvesítést 2021 tavaszán folytatjuk.

Bár a járvány jelenleg bekorlátoz bennünket – most még nem tudunk önkéntes napokat, programokat szervezni -  ennek ellenére mi tele vagyunk tervekkel. A megvalósításukhoz azonban a mi lelkesedésünk kevés, az Önök támogatására is szükségünk van! Fogjunk össze, legyen igazi közösségi tér a játszótér, legyen újra levendulaszüret, sport- és egészségnap, faültetés! 

Támogasson minket adója 1%-ának felajánlásával, hogy azt településünk javára fordíthassuk. 


A 20EGYSZA nyomtatványon az alábbi adószámot kérjük feltüntetni:
18432806-1-05


Köszönjük!