Helyükre kerültek a fitnesz gépek a játszótér területén

Örömmel adunk hírt arról, hogy az alapozási munkálatokat követően helyére kerültek a külterületi fitnesz eszközök, valamint a gépek környezetében a talaj rendezése is megtörtént.

A fitnesz eszközök telepítése a MOL Helyi Érték Pályázatának köszönhetően, valamint az Alapítvány által gyűjtött bevételekből (1%, alapítványi bál, anyagi támogatások) valósulhatott meg.

A terület még rendezés alatt van. Terveink között szerepel ősz végén, hogy fákat, bokrokat telepítünk a területre. Ehhez is várjuk majd az önkénteseket. Figyeljék a posztokat.
A játszótér további elemeinek telepítésére akkor lesz lehetőség, ha sikeres lesz a település által beadott Magyar Falu pályázat, ennek az eredménye a hónapban várható.

Kérjük, hogy az eszközöket mindig körültekintően, időjárástól függően, rendeltetésnek megfelelően használják. Felhívjuk a figyelmet a sportszerű, kulturált viselkedésre. Az eszközöket mindenki a saját felelősségére veszi igénybe. A használathoz a minimális testmagasság 140 cm. Ne erőltess túl magát! Segélyhívószám: 112

Az eszközök rongálása szigorúan tilos, környezetében dohányozni tilos.
Az eszköz sérülése esetén értesítsék a Sajóörös Községért Közalapítványt. www.sajooroskozsegert.hu, sajooroskozsegert@gmail.com

Az alábbi fitnesz eszközök találhatók a területen: