Várjuk az 1%-os felajánlásokat!

Ha visszatekintünk a 2019-es évre, büszkén mondhatjuk el, hogy az Önök aktív támogatásával eredményekben gazdag esztendőt zárhattunk:

- Sikeresen pályáztunk, és 2. helyet értünk el a TESCO pályázatán, melynek eredményeként 200.000 Ft-ot kapott alapítványunk óvodai játszótéri elemekre. Első körben elbontásra kerültek a régi elemek, majd augusztusban telepítésre került a rugós játék az óvoda udvarán. Lelkes önkéntesek segítségével pedig kültéri festést, növényültetést és virágosítást végeztünk.

- Folytattuk településszépítő, közösségépítő tevékenységünket, melynek során egy tavaszi és egy őszi önkéntes napon ápoltuk, gondoztuk a Kastélykertet.

- Sikeresen pályáztunk a MOL Helyi Érték Pályázaton, de sajnos nem a mi pályázatunk kapta a legtöbb szavazatot.

- A klímavészhelyzetet felismerve Alapítványunk támogatta az 1000 fa Sajóörösön civil csoportot, és aktívan részt is vett a novemberi faültetésen.

- Év végén elindítottuk régóra dédelgetett tervünk, a közterületi játszótérre vonatkozó kérdőívet, melyben felmértük a helyi lakosság igényeit. Bízunk benne, hogy túljutunk az első fordulón, és megmérettethetjük a projektünket az online szavazáson.

A továbbiakban is számítunk az Önök támogatására, önkéntes munkában, tárgyi vagy anyagi felajánlások révén. Az év eleji időszakban adójuk 1%-áról dönthetnek, kérjük támogassák azzal Alapítványunkat, hogy még többet tehessünk Sajóörösért, Önökért!

Köszönjük!