Legyen végre közterületi játszótér Sajóörösön is!

Hosszú évek óta dolgozunk azon, hogy a sajóörösi gyerekeknek ne kelljen a közeli Tiszaújvárosba utaznia, ha egy kicsit játszóterezni szeretnének. Az elmúlt években jelentősen megnőtt a városból településünkre kiköltözött családok száma, akiknek jogosan elvárt igénye, hogy helyben tudjon szórakozást, kikapcsolódást találni a család.
Alapítványunk ezen igényt szolgálva kíván indulni a MOL 2019-es Helyi Érték Program pályázaton, melynek első lépéseként kérdőíven gyűjtöttük be a játszótérre vonatkozó lakossági igényeket, ötleteket, javaslatokat. A több, mint 100 kitöltő által adott válaszok kiértékelése után a célként kitűzött játszótér az alábbi elemeket szeretnénk, ha tartalmazná:


A játszótéri elemeken kívül természetesen szükség lesz padokra, szemetesekre, asztalokra, az elemek alá EU konform burkolatokra, tereprendezésre és zöldítésre. Utóbbiakban - ahogyan eddig is - számítunk majd a sajóörösi lakosságra, a gyermekes családokra.

Bízunk benne, hogy pályázati anyagunk pozitív elbírálásban részesül majd, és végre megvalósulhat az oly sok éve dédelgetett álom.

Hajrá Sajóörös, mi is megérdemeljük a saját játszóteret! 😄